fbpx
Slatkisologija-Logo
premium box slatkišologija

Siguran transport slatkiša do vaših vrata – BEZ POTENCIJALNIH OŠTEĆENJA

Siguran transport do vrata vašeg doma – BEZ LOMA

 

Na koji način smo rešili ovaj problem?

Svi znamo da su slatkiši lako lomljivi. Upravo iz tog razloga jedan od najvećih izazova za nas ove godine bio je pronalaženje idealnog rešenja za pakovanje lizalica i ostalih proizvoda iz asortimana. Cilj je naravno bio da pružimo bezbedan transport i omogućimo našim dragim kupcima da dobiju neoštećen proizvod jer smo neretko prilikom porudžbina dobijali pitanja u vezi sa potencijalnim oštećenjima i to potpuno opravdano.

Baš zato smo odlučili da izađemo u susret mušterijama sa potpuno novim načinom pakovanja koje će rešiti sve nedoumice sumnjičavih ljubitelja šarenih slatkiša.

Predstavljamo vam TUBE BOX, čvrsto pakovanje cilindričnog oblika, nesvakidašnje na našem tržištu kada je u pitanju pakovanje slatkiša. Tube kutija je izrađena od najtvrđeg kartona, sličnog drvetu što je ujedno i razlog zbog koga vas uveravamo da bez obzira na nepažnju prilikom transporta ne može doći do deformacije kutije, a samim tim ni do oštećenja sadržaja koji se nalazi unutra. Možete biti sigurni da će slatkiši do vaših ruku doći upravo u onom stanju u kom su izašli iz naše radionice.

U najtvrđoj kutiji za transport koju je moguće pronaći na tržištu nalazi se još i EPE zaštitna mrežica koja pruža dodatnu zaštitu od lomljenja slatkiša, u ovom slučaju lizalica.

Pored toga što obezbeđuje apsolutnu zaštitu od potencijalnog lomljenja, Tube box zajedno sa EPE zaštitnom mrežicom vizuelno predstavlja savršeno rešenje kada želite idealan poklon.

Sigurni smo da će se originalnom pakovanju sa slikom plišanog mede najviše obradovati naši najmlađi, ali isto tako verujemo da će i onim malo starijim generacijama izmamiti osmeh na lice.

Predloženi postovi

Scroll to Top