fbpx

O nama

Zašto baš Slatkišologija?​

-Zato što smo prepoznatljivo jednostavni a opet zagonetni i nedorečeni.
-Zato što smo radi da Vašim željama izađemo u susret, zato što smo otvoreni za kritike i željni saveta.
-Zato što su Vaše oduševljenje i užitak naši jedini ciljevi.

Po čemu smo drugačiji?
Stare zanate pravljenja slatkiša obogatili smo inovativnim idejama a besprekoran rezultat nije izostao.

Sa velikim zadovoljstvom izrađujemo za Vas najrazličitije poslastice, koje svojim izgledom i ukusom prevazilaze sve što ste do sad imali prilike da vidite i probate.

Naš širok spektar konditorskih proizvoda uključuje : lizalice, bombone, slatke korpe, slatke mix poklone, čokoladu u obliku srca.

Želiš da se zasladiš?

Dozvolite nam da zasladimo sva Vaša čula. Vaša Slatkišologija

Pozivamo vas da prelistate našu internet trgovinu i nabavite svoje omiljene slatkiše uz našu zgodnu internet prodavnicu Slatkišologija u kojoj možete kupovati u bilo koje doba dana!

Naši proizvodi odišu vedrinom, ekspresivnošću, jedinstvenošću, ali i jednostavnošću, u čemu i jeste lepota. Oni su osavremenjeni ali tehnike njihove izrade prepisane su od starih majstora, čije iskustvo ne možemo poreći. Ručno proizvedene lizalice i bombone, isključivo korišćenjem šećera i njegovih derivata lišene su aditiva, konzervanasa i emulgatora, pa slobodno možemo reći da su zdravije od industrijski proizvedenih slatkiša.
Zato Vas pozivamo da ih iščitate i pronađete Vašu omiljenu poslasticu. A ako pak imate neku sugestiju, pa, javite se ili nam se jednostavno pridružite!
Slatkišologija se bavi proizvodnjom i distribucijom slatkiša. Ponosni smo na veliki izbor lizalica , bombona, slatkih poklona…
Prilikom pravljena porudžbine za Vas, pažljivo osluškujemo Vaše želje, težeći ka tome da svaku Vašu zamisao pretvorimo u delo.

Svi ovi proizvodi dostpuni su u našoj online prodaji!
Naručite  Slatkišologija slatkiše za posebne prilike.

Ako planirate venčanje, rođendansku zabavu ili proslavu u firmi, jednostavno se obratite Slatkišologiji i mi ćemo slatkiše prilagoditi vašem slavlju.