fbpx

O nama

Ko smo mi?

Slatkišologija je mala kompanija čija je delatnost proizvodnja i distribucija slatkiša poput lizalica, bombona, slatkih korpi, slatkih mix poklona.

Naši proizvodi odišu vedrinom, jedinstvenošću, ali i jednostavnošću, u čemu i jeste lepota. Oni su ujedno savremeni, ali i prožeti tradicijom jer su tehnike njihove izrade prepisane od starih majstora čije iskustvo ne možemo poreći. Ručno proizvedene lizalice i bombone, za koje je isključivo korišćen šećer i njegovi derivati, lišene su aditiva, konzervanasa i emulgatora, pa slobodno možemo reći da su zdravije od industrijski proizvedenih slatkiša.

Istorijat

Kada se osvrnem na svoje detinjstvo ono što sa sigurnošću mogu da kažem jeste da se dosta pažnje poklanjalo hrani spremljenoj u kućnoj radinosti. Ne bi prošao jedan dan, a da majka i baka ne skuvaju nešto slatko, a ono čemu sam se najviše radovao bili su upravo tradicionalni vašarski slatkiši. U mom okruženju gotovo da nije postojalo dete kome šarena lizalica ne bi izmamila široki osmeh na lice.

Danas sa ponosom mogu da kažem da se ovim poslom moj tim i ja uspešno bavimo već 10 godina i drago nam je što uspevamo da izmamio te iste osmehe, što na licima dece, što na licima nešto starije populacije.

Stare zanate pravljenja slatkiša obogatili smo inovativnim idejama, a besprekoran rezultat nije izostao što vidimo po mnogobrojnim zadovoljnim mušterijama.

Kvalitet

Trudimo se da konstantno pratimo najsavremenije trendove u tehnologiji proizvodnje slatkiša kako bismo ispunili vaša očekivanja. O tome koliko nam je bitan kvalitet kao i zdravlje i bezbednost naših kupaca može da posvedoči i HACCP sertifikat koji naša kompanija poseduje, a on garantuje da su prilikom proizvodnje ispunjeni svi principi dobre proizvođačke i higijenske prakse.

Misija i vizija

Zašto baš Slatkišologija?

Zato što su vaše zadovoljstvo i užitak naši jedini ciljevi.

Zato što smo prepoznatljivo jednostavni, a ujedno i misteriozni i stalno vam pripremamo slatka iznenađenja.

Zato što smo radi da izađemo u susret vašim zahtevima kao i da odgovorimo na kritike i saslušamo i usvojimo vaše konstruktivne predloge ukoliko ih imate.

Kontaktirajte nas!

Ako planirate venčanje, rođendansku zabavu ili proslavu u firmi, jednostavno se obratite Slatkišologiji i mi ćemo sa velikim zadovoljstvom izraditi za vas najrazličitije poslastice koje svojim izgledom i ukusom prevazilaze sve što ste do sad imali prilike da vidite i probate.

A ako pak imate neku sugestiju javite se ili se pridružite našem timu!

Pozivamo vas da pogledate naš širok asortiman i već danas odaberete svoje omiljene slatkiše iz Slatkišologija online prodavnice u kojoj možete kupovati iz udobnosti vašeg doma i to u bilo koje doba dana!