fbpx

Promotivne i reklamne lizalice

Želeli biste da specijalni događaj svoje firme učinite još upečatljivijim a uz to i slađim? Pustite da naši promotivni proizvodi odrade posao za vas!

Promotivne lizalice su povoljan i veseo slatkiš koji vam donosi veliku promotivnu prednost. Podelite ih prvom prilikom na nekom od idućih event-a ili ih jednostavno ponudite kolegama u kancelariji. Verujte nam da je ovo autentičan i efikasan način da lako ostanete upamćeni kod šire publike.

Na Vama je da dizajnirate sopstvenu reklamu a na nama da oživimo vašu zamisao služeći se našim najukusnijim lizalicama ili bombonama. Štampa može
biti urađena na finoj etiketi, ali i samom celofanu u kojem su lizalice i bombone upakovan. Veličina lizalice takođe zavisi i kreira se prema Vašem ukusu kao i
njena boja, oblik, pakovanje.

Kategorije promotivnih proizvoda

Etiketa na omotu lizalice

Šarene lizalice sa personalizovanom etiketom zasigurno će impresionirati vaše saradnike i na trenutak ih vratiti natrag u detinjstvo. Originalan pristup i živopisne boje zaintresovaće ih u isto vreme. Ako ste baš vi domaćin nekog poslovnog događaja poslužite se našim promotivnim lizalicama u svrhu dekoracije stola, držite ih na pultu ili podelite klijentima i najbolja moguća promocija je zagarantovana.

Promotivne bombone

Ako ste pak veći ljubitelj tradicionalnih svilenih bombona možemo ih takođe izraditi u bojama i ukusima po vašoj želji. Na providnoj celofanskoj kesici možemo odštampati željeni sadržaj kao i na etiketi koja se ukrasnim koncem vezuje za kesicu, Izbor je vaš. Spoj najrazličitijih ukusa daće ovom promotivnom proizvodu unikatnost koja se pamti.

Candy canes

Promotivne lizalice su jedan od načina da vaše poslovanje reklamirate na jedan nesvakidašnji i zabavan način. Pogodne za deljenje na priredbama, izložbama, suvenirnicama, generalnim sastancima, personalizovane lizalice učiniće da se Vaše ime sa slašću pamti. Budući da ne postoji staarosno ograničenje i da smo svi veliki ljubitelji ovih neodoljivih slatkiša, oni su savršeni za deljenje masama.

Kontaktirajte nas

Ukoliko želite da se ime Vaše firme pominje u najlepšem kontekstu, obogatite Vaš poslovni događaj našim promo slatkišima, i rezultati će biti neminovni.