fbpx
Slatkisologija-Logo
slatki sto za rodjendan
,

Rođendanski slatki sto – apsolutno neodoljiv

Ako ste i vi od onih koji proslavama vole da daju svoj lični pečat , naročito onim rođendanskim, onda je slatki sto savršen predlog, nešto što je od nedavno postalo kulminacija slavljeničke večeri.

Lepota slatkog stola je u šarenilu, neodoljivim slatkišama kojim on obiluje i slatkom iskušenju u koje nas baca. Pored torte uglavnom su to zalogaji koje deca obožavaju: mafini, cake pops, ‘’cupcakes’’, bombone i neizostavne šarene dečije lizalice. Izbor je iznenađujuće bogat, a dekoracija takva da bi i ‘’najnezainteresovanijeg’’ gosta navela na slatki greh. Za razliku od torte koja je uobičajen i sastavni deo svih rođendanskih proslava, slatki sto je u potpunosti inovativan, uvek drugačiji, primamljiviji, slađi. Možete pustiti mašti na volju i od vašeg stola napraviti Ivicinu i Maricinu kućicu od slatkiša, zašto da ne. Ideja je bezbroj, odluka je na vama, a na nama je da vas podsetimo čime vaš sto mora pleniti:

  1. Popcake – Savršen spoj čokolade, keksa i voćnih preliva, kod dece apsolutni broj 1!
  2. Bombone: Bilo da su gumene, penaste, žele, moramo ih uvrstiti na listu, jer za njima ne posežu samo dečije ručice već vrlo često i odrasle. Moramo priznati da smo svi njihovi veliki ljubitelji, i da nisu samo deca ta koja sanjaju veliku šarenu lažu.  Još ako stigne u obliku srceta, mede, gliste, jagodice, kupinice ili pak nekog drugog slatkog stvora ugođaj za naše malene je nezaboravan. Služene u staklenim teglicama ili korpicama zasigurno će privući svačiji pogled.
  3. Cupcake mafinčići: Mekani, mirišljavi, plavi, žuti, roze, sa šlagom ili bez, ma, prste da poližeš! Veselih boja i dekoracije nude nepresušan izvor ideja na koji način ih nemilosrdno smazati.
  4. I broj četiri, kao šlag na tortu, i najslađe za kraj tu su naše jedinstvene tradicionalne Slatkišologija lizalice koje slatkom stolu daju poseban značaj i lepotu u očima naših mališana. Velike, male, okrugle ili uvijene, na štapiću ili u obliku luše, duginih boja, i sjajnih ukusa i mirisa ne mogu nikog ostaviti ravnodušnim. Ukrasite li lizalicama vaše posebno veče bićete srećni i zadovoljni što u očima vaših klinaca vidite onaj iskreni sjaj i pravi pravcati rođendanski doživljaj. Zato ne časite časa već se upustite u ovu čarobnu avanturu zajedno sa nama.

Predloženi postovi

Scroll to Top