fbpx

Zašto su handmade proizvodi uvek dobar izbor?

S obzirom na to da je pred nama period darivanja, smatramo da bi blagu prednost trebalo dati handmade proizvodima.

Zbog čega je to tako?

Pre svega reč je o pažnji. Kada su u pitanju handmade proizvodi možete sa sigurnoću znati da je neko posebnu pažnju, ljubav i vreme uložio za proizvodnju svakog komada ponaosob.

Iza poklona koji ste dobili ili kupili s namerom da darujete dragu osobu stoji čovek. Manji je broj zaposlenih u poređenju sa velikim proizvođačima odnosno fabrikama i nijedan handmade proizvod ne prolazi transportne trake i mašine, niti je pakovan mehanički.

Mali proizvođači u odnosu na velike sisteme pažljivo biraju poreklo kao i kvalitet sastojaka za proizvodnju što svakako ide u korist našim mušterijama.

Kupovinom handmade proizvoda podržavate domaće proizvođače, a samim tim i lokalnu ekonomiju.

Autentičnost – svaki komad lizalica izrađen u našoj maloj handmade proizvodnji se razlikuje od prethodnog jer pokret ruke nikada ne može biti potpuno isti. Samim tim svaki naš proizvod je unikatan – plaćate originalnost.

Handmade predstavlja visok kvalitet. Oni koji proizvod stvaraju sopstvenom rukom razumeju šta znači vrednost. Može biti da su handmade proizvodi nešto skuplji, ali složićete se da za kvalitet, pozitivnu ljudsku energiju i unikatnost vredi izdvojiti novac.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *